WEBINÁŘE LABVETU

Výživa psa - základ zdraví

JIŽ BRZY! Přednáší Bc. Vladímíra Tichá
Výživa psa je pro každého majitele velmi důležitá. Vladimíra Tichá se zaměří na složení krmné dávky z pohledu bílkovin, tuků, vlákniny i typu použitého masa.
LEVNĚJŠÍ VSTUPENKY za 299 Kč pouze do 9.4.2024!

Nejčastější příčiny nezabřezávání

Přednáší MVDr. Hana Prausová
Webinář o reprodukci psů pro začínající i zkušené chovatele týkající se nejčastějších důvodů nezabřezávání a možností řešení.
ZDARMA

Paraziti v chovu psů

Přednáší MVDr. Hana Prausová
👉 S jakými parazity se potkávají psi? 👉 Jaké jsou příznaky onemocnění? 👉 Jak psa, kočku nebo i jiná zvířata léčit? 👉 Jaká je prevence?
ZDARMA

Reprodukce psů - porod

Přednáší MVDr. Roman Kvapil
Záznam webináře Romana Kvapila věnující se reprodukci psů se zaměřením na porod. Webinář zahrnuje informace ohledně přípravy na porod feny, příznaků porodu, průběhu porodu, nebo císařského řezu a upřesní také, kdy přivolat veterináře.
399 Kč

Chrup psa z pohledu zdraví

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
Záznam webináře "Chrup psa z pohledu zdraví, chovu a hodnocení exteriéru". Standardy jednotlivých plemen většinou podrobně popisují požadavky na typ skusu a počty zubů. Otázkou je, zda je chrup opravdu tak důležitý, zda se nejedná jen o oblast estetickou a jak k tomu přistupovat při výběru chovného páru?
399 Kč

Genetika a chov psů

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
Obsahem záznamu přednášky je vysvětlení základních pojmů a jak se na ně dívat z pohledu chovu psů. Jak stavět podmínky pro zařazení do chovu, jaký přístup zaujmout k dědičně podmíněným chorobám a jak vybírat vhodný rodičovský pár.
399 Kč

Jak úspěšně odchovat štěňata

Přednáší MVDr. Roman Kvapil
Budeme se zabývat odchovem štěňat od zplození po odchod k novému majiteli. Odpovíme si na otázku, proč se nepodaří vždy odchovat všechna štěňata. Znalostí příčin a možností prevence můžeme případné úhyny štěňat minimalizovat. Seznámíme se s opatřeními a postupy, které nám pomohou tento stav zlepšit.
399 Kč

Hormonální cyklus feny

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
Záznam webináře "Otazníky kolem reprodukce psů - Hormonální cyklus feny, určení optimálního dne krytí" o psí reprodukci pro začínající i zkušené chovatele.
399 Kč

Jak zvládnout průšvih - první pomoc u psa

Přednáší MVDr. Roman Kvapil
Jsou okamžiky v životě, kdy se pohoda všedního dne může změnit v horor. Mnoha takovým situacím se psem dokážeme zabránit. I přesto nás mohou různé katastrofy potkat. Je dobré o nich vědět a vědět, jak se v nich chovat. Tato nebezpečí číhají jak mimo domov, tak i právě tam. Být na tyto situace připraven, znamená jednat v nich s větším klidem a jistotou.
399 Kč

Mechanika pohybu psa

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
Webinář s Bc. Vladimírou Tichou na téma mechaniky pohybu psa a faktorů, které pohyb psa ovlivňují. Mechanika pohybu je jen jedna, ale každé plemeno a každý jedinec ji uplatňuje trochu jinak. Pohyb je důležitý z pohledu zdraví psa a seminář je tedy určen pro psy s průkazem původu i bez něj.
399 Kč

Psí kluci v reprodukci

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
Webinář o reprodukci psů pro začínající i zkušené chovatele na téma „Krycí pes“, přednáší Bc. Vladimíra Tichá. Většina článků, podcastů a webinářů je zaměřena na fenky. Často se zapomíná na psy – samce, a že jejich využití v reprodukci je stejně důležité, jako využití fen.
399 Kč

Raná socializace psů

Přednáší Bc. Vladimíra Tichá
🐶 Nový webinář na téma raná socializace, přednáší Bc. Vladimíra Tichá. Pod možná nesrozumitelným názvem se skrývá povídání o tom, jak štěně připravit na jeho budoucí život a zařazení do společnosti lidské i psí. 🐶
399 Kč

Alergie u psů v kostce

ZÁZNAM JIŽ 1.4.2024
🐾 Alergie je nevyléčitelné onemocnění, které je ale možné držet pod kontrolou. Bohužel její výskyt v lidské i psí populaci stoupá. Podílí se na něm celá řada faktorů, kterým je potřeba porozumět, aby terapie byla úspěšná. 🐾
399 Kč