Psi

Provádíme preventivní zdravotní kontroly u starších psů, při koupi štěňat nebo rozbor krve psa před náročnějšími operacemi. Celkovou zdravotní prohlídku doporučujeme i před cestou do zahraničí.

Samozřejmostí jsou všestranná vyšetření kožních onemocnění před zahájením léčby i pravidelné kontroly vnitřních parazitů.vyšetření psů, odčervování psa

Naše pomoc chovatelům začíná již určením nejvhodnějšího dne krytí feny. Byli jsme prvním praktickým pracovištěm, které tuto službu začalo poskytovat koncem devadesátých a máme tak "na svědomí" stovky štěňat od problematických fen. Tato štěňata Vám pak i naočkujeme a méně zkušeným poradíme s chovem i výživou.

Pomůžeme vám ohlídat bezproblémový růst štěňat velkých plemen

K laboratorním vyšetřením u nás není nezbytné doporučení praktického veterinárního lékaře. Naši veterináři vám nabídnou užitečná vyšetření k objasnění zdravotních problémů zvířete. Termín vyšetření si můžete rezervovat online dole na této stránce.

Psi - články

MVDr. Hana Prausová, alergologie psů

Určení dne krytí feny

Celková doba barvení a hárání se u feny pohybuje mezi 10-30 dny. Určení vhodné doby ke krytí bývá mnohdy obtížné, lze ji ovšem stanovit podle vyšetření koncentrace progesteronu v krvi.

Naše laboratoř provádí tato vyšetření od devadesátých let a za tu dobu máme „na svědomí“ stovky štěňat od problematických fen. Nejjednodušší je dostavit se k odběru krve s fenou k nám do laboratoře, ale můžeme zpracovat i vzorek, který odebere váš veterinární lékař, pokud jej doručíte dostatečně rychle.

 

LABVET PODCAST: Určení dne krytí feny 

 

eCanis: Pár slov o březosti, aneb co se děje v těle naší fenky po krytí

 

Objednejte se k nám online




Po kliknutí na rezervace online níže se zobrazí kalendář, kde si můžete vybrat datum a čas návštěvy naší laboratoře, jak vám vyhovuje.
V kalendáři se zobrazují jen volné termíny umožňující objednání online.
Pro objednání mimo uvedené časy nebo sobotu volejte 220 800 465.

rezervace online
Laboratoř:
Bubenské nábřeží 306/13
107 00 Praha 7 - Holešovice
Areál Pražské tržnice - objekt 27

Tel.: 220 800 465, 731 587 248, FB: www.facebook.com/Labvet.cz