Odčervení koček

Potřeba odčervení koček závisí na riziku, kterému je vystavena vaše kočka, příp. další zvířata v domácnosti zvířata a jejich majitelé. Zodpovězte si pár otázek:

Je v domácnosti více zvířat, která chodí ven?

Je v okolí vašeho bydliště hodně zvířat?

Neodolá ten váš miláček a smlsne si na exkrementech jiných zvířat?

Loví?

Je ve styku s malými dětmi nebo lidmi s oslabenou imunitou?

odčervení koček

Odpovíte-li na všechny otázky NE, je riziko nízké a stačí dvakrát ročně vyšetřit trus v laboratoři a tablety na odčervení koček v případě pozitivního nálezu. Odpovíte-li alespoň na jednu otázku ANO, potom vyšetřujte čtyřikrát do roka.

Stačí přinést trus velikosti vlašského ořechu ve skleničce či kelímku od jogurtu a odpoledne budete mít výsledky v e-mailu. Není nutné se objednávat, trus pouze předáte v laboratoři. Máte-li v domácnosti zvířat téhož druhu víc, obvykle postačí jedno vyšetření ze směsi celé skupiny. Vhodně zabalené čerstvé vzorky lze zaslat (tak aby necestovaly přes víkend) na adresu Labvet, Bubenské nábř. 13, Praha 7, 170 04. Cena vyšetření je 207 Kč. V případě zásilek sdělujeme výsledky po připsání platby na náš účet. Fakturu zasíláme elektronicky po přijetí vzorku, případně ji lze předem vyžádat na adrese objednavky@labvet.cz. Uvádějte, prosím, jméno zvířete, druh, rasu, věk a pohlaví (v případě směsi vzorku obecně) a fakturační údaje na majitele (osobu či firmu). Další informace 220 800 465.

 

Objednejte se k nám online




Po kliknutí na rezervace online níže se zobrazí kalendář, kde si můžete vybrat datum a čas návštěvy naší laboratoře, jak vám vyhovuje.
V kalendáři se zobrazují jen volné termíny umožňující objednání online.
Pro objednání mimo uvedené časy nebo sobotu volejte 220 800 465.

rezervace online
Laboratoř:
Bubenské nábřeží 306/13
107 00 Praha 7 - Holešovice
Areál Pražské tržnice - objekt 27

Tel.: 220 800 465, 731 587 248, FB: www.facebook.com/Labvet.cz