Krmivo pro štěňata velkých a obřích plemen

Proč pro výživu štěňat zvolit SPECIFIC™ CPD-XL?

V naší veterinární laboratoři se často setkáváme s dotazy majitelů štěňat velkých a obřích plemen na téma správné výživy. „Jaké krmivo pro štěňata máme zvoliti,“ ptají se nás. Proto jsme se rozhodli blíže představit krmivo SPECIFIC™ CPD-XL Puppy Large & Giant Breed, které se stalo oblíbenou volbou mezi chovateli díky svým unikátním vlastnostem a pozitivním recenzím.

Unikátní složení a výhody SPECIFIC™ CPD-XL

Krmivo SPECIFIC™ CPD-XL je pečlivě formulováno tak, aby splňovalo všechny nutriční potřeby rostoucích štěňat velkých a obřích plemen. Zde jsou některé z hlavních výhod tohoto krmiva:

  • Vyvážená energetická hodnota a obsah bílkovin: Krmivo poskytuje optimální množství energie a bílkovin pro zdravý růst a vývoj štěňat.
  • Omega-3 mastné kyseliny (DHA a EPA): Tyto esenciální kyseliny podporují zdraví kloubů, kůže a srsti, a rovněž přispívají k vývoji mozku a zraku.
  • Řepná dřeň a psyllium: Tyto složky podporují zdravou střevní mikroflóru a správnou funkci trávicího traktu.
  • Taurin: Důležitý pro správnou funkci srdečního svalstva.
výživa psa

Recenze uživatelů

Mnoho spokojených majitelů štěňat velkých plemen sdílí své pozitivní zkušenosti s krmivem SPECIFIC™ CPD-XL na různých platformách:

Například Zbozi.cz:

  • „Naše štěně bernského salašnického psa miluje toto krmivo. Už od začátku vidíme zlepšení ve kvalitě jeho srsti a energie, kterou má na rozdávání.“
  • „Doporučuji toto krmivo všem majitelům velkých plemen. Náš německý ovčák má zdravé klouby a je v perfektní kondici.“specific cp
  • Super krmivo pro rostoucí ovčáky, při přezubeni stojí uši a nedělají se prošlapy Nádherně voní, všem vzdy chutnají a cvičím na ně poslušnost i stopy, super bobky.. Nemám co vytknout

Doporučení a podávání

SPECIFIC™ CPD-XL je ideální krmivo pro štěňata velkých a obřích plemen od doby odstavu až do dosažení 80 % tělesné hmotnosti dospělého jedince. Po dosažení této hmotnosti se doporučuje postupný přechod na krmivo SPECIFIC™ CXD-XL Adult Large & Giant Breed, které je vhodné pro dospělé psy těchto plemen.

Závěr

Pokud hledáte krmivo, které zajistí vašemu štěněti zdravý růst, pevné klouby, lesklou srst a celkovou vitalitu, SPECIFIC™ CPD-XL je skvělou volbou. Na základě pozitivních recenzí a zkušeností ostatních majitelů velkých plemen můžete věřit, že toto krmivo poskytne vašemu mazlíčkovi tu nejlepší péči.

Pro více informací a objednávky navštivte náš e-shop.


NEODČERVUJ, POŠLI BOBEK! Objednejte si parazitologické vyšetření trusu a ušetřete svého psa zbytečného odčervování!

X